Известие

Collapse
No announcement yet.

Движение на скоростен лост Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На 147 се сменя мисля цялата конзола и не се продават втулки. За 156 става и има втулки по магазините.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
      Тези втулки ги има в магазина на АХМ АУТО.
      http://axm-auto.com/index2.php?brand...=24&subcat=197
      Става въпрос за тези втулки :
      Click image for larger version

Name:	6Of6Y.jpg
Views:	1
Size:	77.8 Килобайта
ID:	2331198
      Стоят на избирача на скоростите в двигателния отсек.Серийния им номер е 46467103 и в AXM не ги намирам,даже и по телефона звънях и такава част не предлагат.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW

Comment

Първоначално публикувано от MarioHristov Покажи съобщение
        Става въпрос за тези втулки :
        [ATTACH]123545[/ATTACH]
        Стоят на избирача на скоростите в двигателния отсек.Серийния им номер е 46467103 и в AXM не ги намирам,даже и по телефона звънях и такава част не предлагат.
        Такива втулки намерих в Авто+, самоче ги поръчах оня ден за доставка след 12-15 дни. Междувременно вчера разглобих и почистих там мястото, при мене си беше всичко здраво - втулките излезнаха цели. Шкурнах и гресирах е сега лоста пее.
        Та като дойдат втулките, мога да ти ги препродам на покупна цена - обявиха ми 5лв и стотинки на бройка ония обирджии...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
          Такива втулки намерих в Авто+, самоче ги поръчах оня ден за доставка след 12-15 дни. Междувременно вчера разглобих и почистих там мястото, при мене си беше всичко здраво - втулките излезнаха цели. Шкурнах и гресирах е сега лоста пее.
          Та като дойдат втулките, мога да ти ги препродам на покупна цена - обявиха ми 5лв и стотинки на бройка ония обирджии...
          Мерси колега за предложението, но аз ги поръчах от ebay, аз питах в Авто+ във Враца и казаха , че не предлагат такива. Викам докато търся ще дойдат.

Comment

100% са сам сигурен 4е не е това .моита беше така и се оказаха втулките плесмасовите долу на избира4а на кутията те са 2. след смяната си4ко е ок. в ибея са 5 паунда.и аз се бех хванал за тожа горе на лоста но не е то и неса кабелите за превкл. нямам снимки да ти ги показжам. успех

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

тея каде миро тие обяснил там е проблема
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
            Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

Първоначално публикувано от automaniac Покажи съобщение
              100% са сам сигурен 4е не е това .моита беше така и се оказаха втулките плесмасовите долу на избира4а на кутията те са 2. след смяната си4ко е ок. в ибея са 5 паунда.и аз се бех хванал за тожа горе на лоста но не е то и неса кабелите за превкл. нямам снимки да ти ги показжам. успех

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

тея каде миро тие обяснил там е проблема
              При мен проблема е в тези, който съм показал на снимката.Оста, която лагерува на тези втулки е на въжето за неутрален ход на лоста. Явно с времето самата гума се е раздула и задържа лоста , след леко изпилване с финна пиличка, чистене и гресиране е по добре, но трябва да се сменят. Аз също ги поръчах от там и чакам.
              Поздрави

Comment

Там се напълва с прахоляк и направо се запича. При мене се прояви с първото застудяване.
                Разглобяване, почистване, смазване и айдеееее...
                Сега е като на релси!

Comment

Този корпус на скоростния лост съвместим ли е при 156 и 147 01г. бензин?
                  Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                    Този корпус на скоростния лост съвместим ли е при 156 и 147 01г. бензин?

За съжаление не...
                    На 156 ги има евтино и щеше да е прекрасно ако ставаха, ама на 147 са комплект с конзолата.

Comment

Working...
                    X