На 147 се сменя мисля цялата конзола и не се продават втулки. За 156 става и има втулки по магазините.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Движение на скоростен лост Алфа 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеТези втулки ги има в магазина на АХМ АУТО.
http://axm-auto.com/index2.php?brand...=24&subcat=197
Стоят на избирача на скоростите в двигателния отсек.Серийния им номер е 46467103 и в AXM не ги намирам,даже и по телефона звънях и такава част не предлагат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW
Comment
-
Първоначално публикувано от MarioHristov Покажи съобщениеСтава въпрос за тези втулки :
[ATTACH]123545[/ATTACH]
Стоят на избирача на скоростите в двигателния отсек.Серийния им номер е 46467103 и в AXM не ги намирам,даже и по телефона звънях и такава част не предлагат.
Та като дойдат втулките, мога да ти ги препродам на покупна цена - обявиха ми 5лв и стотинки на бройка ония обирджии...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТакива втулки намерих в Авто+, самоче ги поръчах оня ден за доставка след 12-15 дни. Междувременно вчера разглобих и почистих там мястото, при мене си беше всичко здраво - втулките излезнаха цели. Шкурнах и гресирах е сега лоста пее.
Та като дойдат втулките, мога да ти ги препродам на покупна цена - обявиха ми 5лв и стотинки на бройка ония обирджии...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW
Comment
-
100% са сам сигурен 4е не е това .моита беше така и се оказаха втулките плесмасовите долу на избира4а на кутията те са 2. след смяната си4ко е ок. в ибея са 5 паунда.и аз се бех хванал за тожа горе на лоста но не е то и неса кабелите за превкл. нямам снимки да ти ги показжам. успех
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
тея каде миро тие обяснил там е проблемаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx
Comment
-
Първоначално публикувано от automaniac Покажи съобщение100% са сам сигурен 4е не е това .моита беше така и се оказаха втулките плесмасовите долу на избира4а на кутията те са 2. след смяната си4ко е ок. в ибея са 5 паунда.и аз се бех хванал за тожа горе на лоста но не е то и неса кабелите за превкл. нямам снимки да ти ги показжам. успех
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
тея каде миро тие обяснил там е проблема
ПоздравиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW
Comment
-
Там се напълва с прахоляк и направо се запича. При мене се прояви с първото застудяване.
Разглобяване, почистване, смазване и айдеееее...
Сега е като на релси!Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеТози корпус на скоростния лост съвместим ли е при 156 и 147 01г. бензин?
За съжаление не...
На 156 ги има евтино и щеше да е прекрасно ако ставаха, ама на 147 са комплект с конзолата.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
Comment